,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τις ραδιοφωνικές εκπομπές επιμελούνται και παρουσιάζουν τη φετινή χρονιά τα μέλη του Συλλόγου:
Βαρυτιμίδου Αναστασία, Δισκάκη Βασιλίνα, Πεπόνη Μαριαλένα, Βουγιούκα Εριφύλη, Καψάλη Μαρία, Τζήμα Αργυρούλα, Λαμπρινόπουλος Αναστάσιος, Ρομποτή Φιλιώ, Σπυρόπουλος Γιώργος
Διεύθυνση ραδιοφωνικών εκπομπών:
Σπυρόπουλος Γιώργος
Ηχοληψία:
Κρητικός Βαγγέλης

Η εκπομπή έχει καθαρά πολιτιστικό χαρακτήρα και δεν έχει πρόθεση να παραβιάσει οιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα, ενώ δεν υπάρχει κανένα κέρδος από τη δημοσίευσή της.

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή στις εκδηλώσεις «θαλασσινό καρναβάλι 2015 στη Χαλκίδα»

Ο Σύλλογός μας  «Τ’ Αλωνάκι»  θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. για το τελευταίο τετραήμερο της αποκριάς.
  • Συγκεκριμένα την Παρασκευή 20/02 το απόγευμα στις 6:30, με τη συνοδεία ορχήστρας δημοτικής μουσικής,  γλέντι, κρασί και ορεκτικά,  θα περιδιαβούμε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας.  Γαϊτανάκια θα χορεύονται  και «κατσούλια»  θα παρενοχλούν…. 
Αναχώρηση από το σύλλογο στις 6:15 με κατάληξη στον πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου.
  • Το Σάββατο 21/02 στις 7:30 το βράδυ με τη συνοδεία ορχήστρας δημοτικής μουσικής (ΕΠΤΑΣΗΜΟ),  θα γλεντήσουμε στο στρογγυλό της παραλίας.  Θα προσφέρονται από τον  Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κρασί και μεζέδες .
Αναχώρηση από το σύλλογο στις 7:15 με σημείο συνάντησης το Kόκκινο σπίτι.  Τα γαϊτανάκια και τα «κατσούλια», θα συνεχίσουν το έργο τους….
Φορέστε τη «γιορτινή – καρναβαλική » σας διάθεση και ελάτε να γλεντήσουμε όλοι μαζί την Ελληνική Αποκριά!
                                                  Καλές απόκριες και  καλή σαρακοστή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου